Sterrenbos 26, 6718 GP EDE | + 31 (0)619881920

Over skinfood center

Voor professionals op het gebied van schoonheid, wellness, voeding en lifestyle, scholen en bedrijven in de beautybranche.


Wat SKINFOOD CENTER voor u kAN betekenen

De relatie tussen voeding en de huidconditie is een van de snelstgroeiende sectoren in de gezondheids- en schoonheidsbranche. Het effect van voeding op de huidconditie, en nog specifieker de huidveroudering, wordt intensief door wetenschappers onderzocht. Huidverzorging, huidverbetering en huidverjonging worden continu beinvloedt door innovatieve inzichten. Professionals in dit vakgebied zijn dan ook afhankelijk van goede trainingen om zo experts te worden in hun vakgebied. SkinFood CENTER geeft de tools om uw expertise op het gebied van voeding te vergroten, zodat u gedegen adviezen kunt geven over hoe de mooist mogelijke huid verkregen kan worden.


Een goede basiskennis over wat nu werkelijk bekend is over voeding en de huid zorgt ervoor dat u zich kunt onderscheiden in een markt waarbij suppletie en goedbedoelde adviezen steeds verder de beautybranche veroveren. Maar zijn al die supplementen wel nodig, en slaan voedingsadviezen niet door omdat er weer een nieuwe hype is ontdekt? Wanneer u eenmaal weet wat de huid aan voedingsstoffen nodig heeft en of er een overschot of tekort mede ten grondslag ligt aan bepaalde huidbeelden, kunt u een gedegen plan van aanpak maken voor welke persoon dan ook. "Je bent wat je eet" krijgt zo een heel nieuwe lading en maakt dat schoonheid, wellness en lyfestyle adviezen nog betere resultaten laten zien!


EEN BELOFTE

Graag deel ik mijn kennis op het gebied van voeding en de huid. Doordat er steeds meer gezegd en geschreven wordt over voeding merk ik steeds vaker dat ik blij ben dat ik feiten van fabels kan onderscheiden. Die vaardigheden wil ik graag met u delen. Ik ben afgestudeerd ingenieur in Humane Voeding aan de Wageningen Universiteit. Daarnaast heb ik de opleiding tot schoonheidspecialiste, en diverse specialisaties op dit vakgebied doorlopen. Evenals de opleiding tot orthomoleculair huidspecialist en dematologisch geschoold schoonheidsspecialist. Als deskundige op de vakgebieden voeding en huid heb ik meer dan 20 jaar ervaring!

Mijn belofte is dat de trainingen op het gebied van voeding merk onafhankelijk zijn, zodat u in uw dagelijkse praktijk gedegen en wetenschappelijk onderbouwde adviezen kunt geven en uw behandelingen beter kunt afstemmen op de huid.

Saskia Florijn

Saskia Florijn