Sterrenbos 26, 6718 GP EDE | + 31 (0)619881920

DE TRAININGEN


Basistraining voeding en de huid

In deze training leert u welke invloed voeding op de huid heeft, wat de relatie is tussen de huid en het maagdarmkanaal en wat voor het lichaam en de huid goede of juist minder goede voeding is. U leert welke voedingsstoffen een gezonde huid nodig heeft en welke nutriënten een rol spelen bij veranderingen in het huidbeeld. Denk hierbij aan huidveroudering, acne, eczeem, etc. Na de training kunt u algemene voedingsadviezen geven voor een zo gezond mogelijke huid en kunt u aangeven welke voedingsstoffen meer of minder ingenomen moeten worden bij verschillende huidbeelden.

De training duurt van 10.00 tot ca. 16.30 uur

Kosten voor de training, inclusief gezonde lunch, studie boek en certificaat zijn € 275.00 ex. BTW


Data voor 2021:

I.v.m. de COVID regels wordt deze training op het moment niet gegeven en zijn er nog geen data beschikbaar.

De training is omgezet naar e-learning modules. Middels 6 verschillende modules leer je hetzelfde als in de gewone training, alleen doe je dat in jouw eigen omgeving en in jouw tempo. Bij aanmelding ontvang je het studie boek en de link naar de eerste module. Die sluit je af met bijbehorende vragen. Daar krijg je geen cijfer voor, maar het zorgt ervoor dat je de stof nogmaals doorneemt zodat je die uiteindelijk optimaal opneemt. Zodra je de antwoorden terug gemaild hebt ontvang je de link naar de 2e module en zo volg je dezelfde procedure tot alle 6 de modules doorlopen zijn. Aan het eind ontvang je natuurlijk ook het certificaat. De kosten blijven hetzelfde als van de gewone training.


Opgeven kan via het contactformulier


Coaching

Wilt u in uw praktijk gezonde voeding een rol laten spelen zodat uw behandelingen meer effect hebben, of wilt u uw adviezen over lifestyle completer maken met goede voedingsadviezen, maar weet u niet hoe u dit het beste kunt integreren in uw praktijk? Of verkoopt u supplementen en wilt u die integreren in een behandelplan? Dan heeft u de mogelijkheid om een persoonlijk coaching traject in te gaan. In overleg maken we een coachingsplan vanaf een dagdeel tot meerdere dagen, helemaal op uw situatie afgestemd.


Masterclasses

Voeding en de Dermis

Voor iedereen die voldoende basiskennis heeft over voeding en de huid, maar meer wil weten over welke nutriënten de structuren in de dermis nodig hebben. Wat heb je aan voedingsmiddelen nodig om sterk en gezond collageen te bouwen en heb ik extra suppletie nodig bij bindweefselvormende behandelingen? Hoe voed je het hyaluron in de huid en wat geeft voeding nog meer voor nutriënten voor een gezonde dermis? En hebben sommige voedingsmiddelen een negatieve invloed op de dikte van de dermis?

Dit en nog veel meer leert u in de masterclass Voeding en de dermis.

Kosten voor deze masterclass, inclusief trainingsmap, certificaat en koffie/thee/lekkers zijn € 135.00 ex. BTW.

In tijden van corona-maatregelen is deze masterclass ook online te volgen. U ontvangt het cursusboek dan thuis via een online meeting wordt de materie uitgelegd. Voor meer informatie kunt u mailen naar info@skinfoodcenter.nl.


Data voor 2021 :

I.v.m. de COVID regels zijn er geen data ingepland voor de Masterclass. Wel is het mogelijk om deze training online te volgen in kleine groepjes. Wij sturen u het cursusmateriaal toe en vervolgens wordt de training gegeven via een online meeting. Wilt u alleen uw eigen team trainen? Dat is ook mogelijk in overleg.

Dinsdag 9 februari 10.00 - 12.30 uur


De masterclass voeding en acné is op het moment in ontwikkeling. Er volgen nog diverse andere masterclasses.


Workshop - in samenwerking met Marjorie Ponte van TransformAge

Collageen-workshop - voor schoonheidsspecialisten

Wilt u uw klanten op een goede, maar vooral leuke manier uitleggen waarom collageen zo belangrijk is voor huidverjonging en hoe je collageenaanmaak kunt bevorderen? Of heeft u een open dag waarin huidverjonging of -verbetering centraal staat? Dan is de Collageen-workshop écht iets voor u! Alles over collageen (waar het uit is opgebouwd, welke types er in de huid zitten en in welke lagen en nog veel meer leuke weetjes), welke nutriënten voor opbouw van collageen zorgen en in welke voeding deze nutriënten zitten. Ook wordt er aandacht gegeven aan de behandelingen die de opbouw van collageen triggeren of ondersteunen.

De workshop bevat een theoretisch deel, en een deel waarin we leuke en vooral lekkere hapjes maken ter ondersteuning van uw collageenverhaal naar de klant, een workout en nog veel meer leuks!

Data voor 2021:

I.v.m. de COVID regels wordt de workshop op dit moment niet gegeven. Wanneer de beperkingen worden opgeheven worden er nieuwe data ingepland. We houden u op de hoogte!