Sterrenbos 26, 6718 GP EDE | + 31 (0)619881920

DE TRAININGEN


Basistraining voeding en de huid

In deze training leert u welke invloed voeding op de huid heeft, wat de relatie is tussen de huid en het maagdarmkanaal en wat voor het lichaam en de huid goede of juist minder goede voeding is. U leert welke voedingsstoffen een gezonde huid nodig heeft en welke nutriënten een rol spelen bij veranderingen in het huidbeeld. Denk hierbij aan huidveroudering, acne, eczeem, etc. Na de training kunt u algemene voedingsadviezen geven voor een zo gezond mogelijke huid en kunt u aangeven welke voedingsstoffen meer of minder ingenomen moeten worden bij verschillende huidbeelden.

De training duurt van 10.00 tot ca. 16.30 uur

Kosten voor de training, inclusief gezonde lunch, studie boek en certificaat zijn € 275.00 ex. BTW


Data voor 2020:

5 Maart 10.00 - 16.30 uur

23 April 10.00 - 16.30 uur

24 September 10.00 - 16.30 uur


Opgeven kan via het contactformulier


Coaching

Wilt u in uw praktijk gezonde voeding een rol laten spelen zodat uw behandelingen meer effect hebben, of wilt u uw adviezen over lifestyle completer maken met goede voedingsadviezen, maar weet u niet hoe u dit het beste kunt integreren in uw praktijk? Of verkoopt u supplementen en wilt u die integreren in een behandelplan? Dan heeft u de mogelijkheid om een persoonlijk coaching traject in te gaan. In overleg maken we een coachingsplan vanaf een dagdeel tot meerdere dagen, helemaal op uw situatie afgestemd.


Masterclasses

Voeding en de Dermis

Voor iedereen die voldoende basiskennis heeft over voeding en de huid, maar meer wil weten over welke nutriënten de structuren in de dermis nodig hebben. Wat heb je aan voedingsmiddelen nodig om sterk en gezond collageen te bouwen en heb ik extra suppletie nodig bij bindweefselvormende behandelingen? Hoe voed je het hyaluron in de huid en wat geeft voeding nog meer voor nutriënten voor een gezonde dermis? En hebben sommige voedingsmiddelen een negatieve invloed op de dikte van de dermis?

Dit en nog veel meer leert u in de masterclass Voeding en de dermis.

Kosten voor deze masterclass, inclusief trainingsmap, certificaat en koffie/thee/lekkers zijn € 135.00 ex. BTW.


Data voor 2020:

28 mei 13.00 uur - 16.30 uur

5 november 13.00 uur - 16.30 uur


De masterclass voeding en acné is op het moment in ontwikkeling. Er volgen nog diverse andere masterclasses.


Workshop - in samenwerking met Marjorie Ponte van TransformAge

Collageen-workshop - voor schoonheidsspecialisten

Wilt u uw klanten op een goede, maar vooral leuke manier uitleggen waarom collageen zo belangrijk is voor huidverjonging en hoe je collageenaanmaak kunt bevorderen? Of heeft u een open dag waarin huidverjonging of -verbetering centraal staat? Dan is de Collageen-workshop écht iets voor u! Alles over collageen (waar het uit is opgebouwd, welke types er in de huid zitten en in welke lagen en nog veel meer leuke weetjes), welke nutriënten voor opbouw van collageen zorgen en in welke voeding deze nutriënten zitten. Ook wordt er aandacht gegeven aan de behandelingen die de opbouw van collageen triggeren of ondersteunen.

De workshop bevat een theoretisch deel, en een deel waarin we leuke en vooral lekkere hapjes maken ter ondersteuning van uw collageenverhaal naar de klant, een workout en nog veel meer leuks!

Data voor 2020:

12 Maart 12.00 -17.00 uur

12 November 12.00 - 17.00 uur