Sterrenbos 26, 6718 GP EDE | + 31 (0)619881920

DE TRAININGEN


Basistraining voeding en de huid

In deze training leert u welke invloed voeding op de huid heeft, wat de relatie is tussen de huid en het maagdarmkanaal en wat voor het lichaam en de huid goede of juist minder goede voeding is. U leert welke voedingsstoffen een gezonde huid nodig heeft en welke nutriënten een rol spelen bij veranderingen in het huidbeeld. Denk hierbij aan huidveroudering, acne, eczeem, etc. Na de training kunt u algemene voedingsadviezen geven voor een zo gezond mogelijke huid en kunt u aangeven welke voedingsstoffen meer of minder ingenomen moeten worden bij verschillende huidbeelden.

De training duurt van 10.00 tot ca. 16.30 uur

Kosten voor de training, inclusief gezonde lunch, studie boek en certificaat zijn € 275.00 ex. BTW


Data voor 2019:

25 April 10.00 - 16.30 uur

23 Mei 10.00 - 16.30 uur

10 Oktober 10.00 - 16.30 uur

7 November 10.00 - 16.30 uur

Opgeven kan via het contactformulier


Coaching

Wilt u in uw praktijk gezonde voeding een rol laten spelen zodat uw behandelingen meer effect hebben, of wilt u uw adviezen over lifestyle completer maken met goede voedingsadviezen, maar weet u niet hoe u dit het beste kunt integreren in uw praktijk? Of verkoopt u supplementen en wilt u die integreren in een behandelplan? Dan heeft u de mogelijkheid om een persoonlijk coaching traject in te gaan. In overleg maken we een coachingsplan vanaf een dagdeel tot meerdere dagen, helemaal op uw situatie afgestemd.


Masterclasses

De masterclass voeding en acné is op het moment in ontwikkeling. Er volgen nog diverse andere masterclasses.


Workshop - in samenwerking met Marjorie Ponte van TransformAge

Collageen-workshop - voor schoonheidsspecialisten

Wilt u uw klanten op een goede, maar vooral leuke manier uitleggen waarom collageen zo belangrijk is voor huidverjonging en hoe je collageenaanmaak kunt bevorderen? Dan is de Collageen-workshop écht iets voor u! Alles over collageen (wat het is, welke types er in de huid zitten en in welke lagen en nog veel meer leuke weetjes), welke nutriënten zorgen voor opbouw van collageen en in welke voeding zitten deze nutriënten, welke behandelingen ondersteunen deze opbouw en heeft u supplementen nodig.

De workshop bevat een theoretisch deel, en een deel waarin we leuke en vooral lekkere hapjes maken ter ondersteuning van uw collageenverhaal naar de klant, een workout en nog veel meer leuks!

Data voor 2020:

12 Maart 13.30 -18.30 uur

12 November 13.30 - 18.30 uur