Sterrenbos 26, 6718 GP EDE | + 31 (0)619881920

DE TRAININGEN

Basistraining voeding en de huid

In deze training leert u welke invloed voeding op de huid heeft, wat de relatie is tussen de huid en het maagdarmkanaal en wat voor het lichaam en de huid goede of juist minder goede voeding is. U leert welke voedingsstoffen een gezonde huid nodig heeft en welke nutriënten een rol spelen bij veranderingen in het huidbeeld. Denk hierbij aan huidveroudering, acne, eczeem, etc. Na de training kunt u algemene voedingsadviezen geven voor een zo gezond mogelijke huid en kunt u aangeven welke voedingsstoffen meer of minder ingenomen moeten worden bij verschillende huidbeelden.

De training duurt van 10.00 tot ca. 16.30 uur

Kosten voor de training, inclusief gezonde lunch, studie boek en certificaat zijn € 295.00 ex. BTW

 

Data voor 2023:

24 April van 10.00 uur - 16.00 uur           VOL

28 September van 10.00 - 16.00 uur      VOL

De training is tevens omgezet naar e-learning modules. Middels 6 verschillende modules leer je hetzelfde als in de gewone training, alleen doe je dat in jouw eigen omgeving en in jouw tempo. Bij aanmelding ontvang je het studie boek en de link naar de eerste module. Die sluit je af met bijbehorende vragen. Daar krijg je geen cijfer voor, maar het zorgt ervoor dat je de stof nogmaals doorneemt zodat je die uiteindelijk optimaal opneemt. Zodra je de antwoorden terug gemaild hebt ontvang je de link naar de 2e module en zo volg je dezelfde procedure tot alle 6 de modules doorlopen zijn. Aan het eind ontvang je natuurlijk ook het certificaat. De kosten blijven hetzelfde als van de gewone training.

 

Opgeven kan via het contactformulier

 

Coaching

Wilt u in uw praktijk gezonde voeding een rol laten spelen zodat uw behandelingen meer effect hebben, of wilt u uw adviezen over lifestyle completer maken met goede voedingsadviezen, maar weet u niet hoe u dit het beste kunt integreren in uw praktijk? Of verkoopt u supplementen en wilt u die integreren in een behandelplan? Dan heeft u de mogelijkheid om een persoonlijk coaching traject in te gaan. In overleg maken we een coachingsplan vanaf een dagdeel tot meerdere dagen, helemaal op uw situatie afgestemd.

 

Masterclasses

Voeding en de Dermis

Voor iedereen die voldoende basiskennis heeft over voeding en de huid, maar meer wil weten over welke nutriënten de structuren in de dermis nodig hebben. Wat heb je aan voedingsmiddelen nodig om sterk en gezond collageen te bouwen en heb ik extra suppletie nodig bij bindweefselvormende behandelingen? Hoe voed je het hyaluron in de huid en wat geeft voeding nog meer voor nutriënten voor een gezonde dermis? En hebben sommige voedingsmiddelen een negatieve invloed op de dikte van de dermis?

Dit en nog veel meer leert u in de masterclass Voeding en de dermis.

Kosten voor deze masterclass, inclusief trainingsmap en certificaat  zijn € 145.00 ex. BTW.

 

 

Data voor 2023:

Voor 2023 geldt voor de masterclass dat deze op aanvraag op uw locatie te volgen is bij een minimum van 4 deelnemers. De masterclass is ook online te volgen. U ontvangt het cursusboek dan thuis via een online meeting wordt de materie uitgelegd. Voor meer informatie kunt u mailen naar info@skinfoodcenter.nl.

 

De masterclass voeding en acné is op het moment in ontwikkeling. Er volgen nog diverse andere masterclasses.